Ihan ensin mainos: lisäsin nyt tuonne oikeaan laitaa linkkilistan, 'Tritonin sekalaiset linkit' -otsikon alta löytyy. Yksi suosikeistani on Tritonin isän Artturin blogi, sieltä kautta pääsee katsomaan kuvia Tritonin vanhempien treffeiltäkin!

Mutta siihen pedon pehmeään puoleen.. Siltä se vaan tuntuu päivä päivältä enemmän, enää ei haukkailla tavan vuoksi koko ajan ja sylissäkin on alettu viihtyä. Melkoinen luppana tästä meidän Dinosta on tullut. Olen kokeellisesti todistanut, että juuri herännyt Dino on melkein sylisiili (huom. ei joka päivä), ja eilen se jaksoi makoilla tunnin verran sylissä paijattavana. Meillä kävi eilen siskoni siilivierailulla, ja ihan hienosti Dino käyttäytyi. Näytti juoksupyrähdyksiäkin lattialla vaikka hiukan taitaa vieraita ujostella, ainakin pidempään viihtyi sohvan kulmalla eli tähystyspaikallaan kurkkimassa. Niin ja aktivointipallo sai kyytiä olkkarin lattialla, siinä ei yleisökään haittaa koska raksut taitaa olla Tritonin suurinta herkkua :) Ruokapuolesta sen verran uutisia, että edelleen kaikki kelpaa mitä vaan keksii kokeilla. Eilen testasin kananmunaa, tietty keltuainen oli parempaa mutta valkuaistakin maisteltiin. Itse soin rasvatonta mansikkaviiliä (hyla) ja siitäkin Dino tuli maistamaan vähän. Olis syöny varmaan purkillisen, mutta raastoin väkisin jumbotassut irti purkin reunasta. On muuten tosi vahva ote! Tämä kyltymätön syömähimo aiheuttaa sen, että Dino on kuin imuri lattialla kulkiessaan, kaikki murut se syö ja ruokaroiskeet nuolee lattiasta. Kaikkea on mahdoton siivota pois, ja välillä on vihreää kakkaa löytynyt, eli jotain sopimatontakin on natusteltu. Yksi vaihtoehto tämän ehkäisyyn olisi sulkea tie keittiöön, mutta silloin Dinon juoksentelualue kaventuisi alle puoleen nykyisestä. Yksi pikantti piirre vielä: jos roskapussi on jäänyt lattialle niin se revitään kyljestä auki hetkessä. Eipähän jää meillä roskikset lojumaan enää :)

Sunnuntaina 27.8. ollaan menossa sitten Pirkanmaan Nakertajien elonäyttelyyn pirkkahalliin. Eilen löysin Etolasta viimeinkin sen mitä pitkään olen etsinyt, eli pikkulasten rullauima-altaan! Se on siis sellainen pakattuna pieneen tilaan menevä allas jossa on kova reunus, ei siis mikään ilmalla täytettävä hökötys (ei kestäisi eepeen hampaita). Nyt meillä on sitten aivan täydellinen siiliaitaus tuollaisiin tapahtumiin ja matkoille!